Wednesday, April 13, 2011

Calle med kuken.

En gång så pratade Calle Schulman om sitt hat angående offentlig amning och hur svaga kvinnor är som får kejsarsnitt.Nu är gubbfan på tapeten med detta eftersom att söta frun själv är med barn och mycket troligen både kommer att amma offentligt och få planerat snitt p.g.a bebis vänd med rumpan ner och ett eventuellt för litet bäcken.

(Om nu detta med för litet bäcken fortfarande är aktuellt?Det är ju allmänt känt att ju längre personen ifråga är dessto stärre chans är det för en vaginal förlossning.Förutom Toms jättelånga kära syster som påstod att anledningen till att hon kunde föda och inte jag var för att hon var smalare än mig.Say whaaaaaaat.?Dumsnut.Det har ju pratats om det när det gäller mig.För litet bäcken alltså.Men jag vettefan.Jag tror inte på't.Känner jättemånga myggstora babes som har klämt ut ungar på raketfart.

Men tillbaka till Calle balle.Ni förstår säkert vem som rasar över hans uttalande om kejsarsnitten......

MOI,OF COURSE!!!!

Förbannade lilla mansgris.Att en man överhuvudtaget uttalar sig om kvinnor,barnafödsel och vad som är rätt och fel.Det behöver vi ju knappast gå in på mer i detalj.I mean,en man med pillesnopp,inte snippa.Du kommer ALDRIG att uppleva en värk eller hur det är att vara med barn.Du,som man,kan inte avgöra vad som är ett starkt eller inte starkt sätt att föda barn på..

Jag är så jävla trött på att klassas som en "icke stark" kvinna eftersom att jag har haft två akutsnitt.

Jag som haft mycket längre förlossningar än genomsnittet,mer smärtsamma,akustnitt med komplikationer,komplikationer,komplikationer.Jag skulle inte vara en stark kvinna,mamma?Att jag,urkvinnan Noris skulle fått k-snitt p.g.a att jag fegat ur.Kom igen nu,va!Jag skulle aldrig fega ur.Jag pep knappt under värkarna.De fick slääääpa in mig på operationsbordet.

In your face Calle Schulman.Och kom inte och "jadajada"om k-snitt som inte du vill bekosta med dina skattepengar eftersom att kvinnan i fråga vill välja kejsarsnitt av bekvämlighetens skäl.
Alltså.Jag tror att antalet kvinnor som blir beviljade rätten till kejsarsnitt eftersom att de vill ha det så bekvämt för sig som möjligt är jävligt minimal.Mycket mindre bekostat än folks övervikt och sluta röka besvär.Statistik på papper,please.

Och att föda smärtfritt förresten.Jag har upplevt både och.Helvetesvärkar och kejsarsnitt.

Alltså,du fattar att det rör sig om en bukoperation va?Så.Jävla.Smärtsamt.
Allt annat än bekvämt.

Jag spydde av smärta,både gångerna.Flera gånger.Sitta upp och amma i sängen,
"oj tjosan där spydde jag visst."
En läkningsprocess som kan ta en evigheter beroende på vad du är för människa.

Den enda kvinna jag har hört talas om med vaginal förlossning som jag inte hade velat byta med var en av Kims förra klienter.Hon som fick sig en liten överraskning då hon bajsade genom slidan.Ganska avancerad sprickning där.

Men läs gärna Amanda Schulmans blogg.
Öm,mjuk,sårbar,ärlig,rolig,vacker,fascinerande,underbar.

Min favoritkvinna.

No comments:

Post a Comment