Wednesday, February 3, 2010

TANDEN! .o n s d a g.

Så kom då dagen då Lughán fick sin första tand!Igår gjorde jag upptäckten!Herregud vilket liv det blev,både på mig och Lughán!Jag tjoade -"tanden,gott folk,titta..Titta på tanden"-Medan Lughán tjöt av smärta.Det var fasansfullt att se honom yla på det sättet.Han hade verkligen ont.Hela dagen och kvällen igår var han som fastklistrad på mig som en liten koala-björn och gnydde.Lilla fisen!

Det var så klart tvunget att firas,så vi åkte till Ikea och medan Lughán tog sig en lur i bilen,sprang jag in och köpte Daim-tårta.Det var bara jag som åt av den,Halleluja!

Gymmade en stund,kroppen kändes seg och svullen.I omklädningsrummet struttade en kvinna omkring naken med silikonbröst och vaxad muff och glodde vilt på alla andra,mer sedvanliga ammande vinterbleka kroppsgestalter.jag funderade lite på vad hon ville med det hela.Hävda sig.Markera revir.Hon gungade liksom fram och tillbaka,vägde sig på framfot,sedan bakfot.Som om hon tog ansats till att hoppa på den handikappade kvinnan i hörnet som försökte få på sig sina trosor efter duschen.Det var en märklig syn.

Sedan tittade jag lite på rean på urban outfitters.Tänkte för mig själv,"second hand Nora"-"Second hand".Sedan vandrade jag därifrån tomhänt.Bra miljötänk!
(läs-'Jag har fan inte råd!'-)

Idag har jag och Lughán varit ensamma mest.Tom åkte till sin favorit-barberare i Molton för att snygga till sig inför mötet med sin nya klient.

Jag och Lughán åkte in till staden för att köpa lite weleda-kräm till våra torra ansikten.Då började de snöa stora stora flingor och när vi kom hem igen var vi likt två snögubbar.Skönt att få det gjort i alla fall.Det där med krämen!Min hud behöver fukt!

Jag gick utan smink.Det var så himla befriande.Det är min nya grej.Att gå osminkad.Saknar att vara naturlig!Jag vill verkligen vara naturlig!Är trött på plast och falska fasader.

No comments:

Post a Comment