Thursday, November 18, 2010

Idag.

Sitter och myser i fotöljen med en bubblande liten krabat i magen som gör lite morgongymnastik känns det som!Sträcker på sig så gott det går därinne i det trånga varma.Mysigt!

L sov GOTT inatt,jag behövde inte gå in en enda gång till honom vilket nog aldrig har hänt tidigare.Man blir påmind hela tiden när man är förälder att tiderna förändras hela tiden och faserna ditt barn går igenom verkligen inte varar för evigt.Att leva i nuet och att njuta varje stund är så himla viktigt.Kommer ihåg alla gånger med kolik och sömnlösa nätter då man har undrat om saker och ting någonsin kommer att gå över.Men det gör de förstås..Snart blir han stor min lilla plutt.

Det kom nyss in en röd liten katt genom vår dörr och hälsade på,L blev SÅ glad,han älskar ju djur!Vi tänkte skaffa en kanin så fort vi kan,det saknas liksom något när vi inte har något djur.

Vi hade en mysig eftermiddag.Badade L länge med nyinköpta Calendula produkter från Weledas baby range.Det är så himla mysigt att bada L.Hälla vatten,plaska och långsamt massera in schampoo i hans fina lockar.

Sedan dansade vi till Manu Chao,L har en så himla fin dansstil som man blir helt lycklig av!Lilla rosenknopp...

L fyllde 16 månader igår!

No comments:

Post a Comment