Saturday, November 28, 2009

It's saturday!

Kär lilla dagboks-blogg!
Ursäkta frånvaron.Har märkt att det tar tid att landa,när man återvänder efter resa med bebis.Det tar tid att komma in i rutinerna igen.Jag är så sjukt trött bara.
Lughán kräver sin beskärda del uppmärksamhet och jag undrar mycket,över hur alla andra klarar av flerdubbla antal barn,jobb,blogg,studier,hem,relationer m.m.
Jag går med ständig huvudvärk.

Lughán ligger på sitt fårskinn invid mig och stånkar ut en bajskorv tror jag.Han stönar och morrar så mitt huvud skakar.mellan stönen tjuter han högt i skyn.Inte ett argt skrik.Det låter mer som om han tränar magmusklerna.Vilken enorm röststyrka bebisar har.Det är för att de använder sig av magen i andning och tal.När man växer upp och stressas av vuxna bekymmer börjar vi andas med bröstkorgen istället och tala med taniga mes-röster.Det är fel.
Speak up,my dear,speak up!!

Fy,kikade lite snabbt i Lugháns blöja.Han har bajsat och trött som jag är mår jag illa av lukten och synen.Vi har introducerat lite ekologisk äppelpurée och ekologisk gröt till Lugháns amnings-baserade kost.Bajset har förändrats.luktar inte längre mjölk utan sjukt ruttet sunk!!AAAAH!!
Anledningen till att vi börjat lite tidigare än andra är för att Lughán är stor som en nio-månaders-bebis och ammar fem-sex gånger per natt och oräkneligt antal under dagtid.Det är inte normalt riktigt,han får helt enkelt inte i sig tillräcklligt av mig.
Förändringen är positiv.Han är mer mätt,lugn och glad!men herregud bajset.Jag säger bara det,BAJSET!

Det är så att änglarna gråter.Eller ja,jag gråter nästan i allafall.

Måste byta bajsblöja nu!Vad gör du?

puss

1 comment:

  1. Låter som att du har det riktigt mysigt där bland rosor- och timotejblöjorna. Eller dom kanske inte luktade så gott? ;)
    Själv sitter jag hos pappa och tittar på Män som hatar kvinnor. Vi har ätit middag här idag och ska sova över. Imorgon ska vi gå ut i skogen och plocka granris, kottar, bär och allt man kan tänkas använda till pynteri.
    Stor kram!

    ReplyDelete