Sunday, December 26, 2010

Sunny Sunday

Kallt men soligt idag..Vacker vinterhimmel...Åh vad skönt det är att bara vara med familjen :-)...Känns riktigt skönt att den värsta julstressen är över.På förmiddagen åkte vi till "mothercare" för lite inköp till bebis,och även till H&M för lite mellandagsrea.Galet med rea faktiskt!Passade t.o.m min tunna plånbok hehe.Det blev ett par basplagg, kofta och en ekologisk mysdress till Lughan.Good stuff!

Sedan har vi storstädat här hemma och ätit pizza.L har varit på så gott humör och det är verkligen skönt.Älskar att busa och mysa och leka med honom.Finaste pojken min!

Är mysigt trött,ska nog ta ett bad och läsa min Stephen Fry bok tror jag.Sover så otroligt mycket bättre efter bad nu i slutet av graviditeten.Får så himla rastlösa ben annars och kommer aldrig riktigt till ro...

3 comments:

  1. Åh Nora jag blir så nervös när du inte uppdaterar så ofta, tänk om du ligger någonstans och föder barn liksom?!!

    ReplyDelete
  2. Haha åh!Jag är i sanning en usel bloggare.Hoppar hit och hoppar dit,skriver ibland,skriver ibland inte.Skriver alldeles för långt när jag väl skriver gör jag också!När värkarna sätter igång får jag ta och skriva ett inlägg helt enkelt så att there is no need to worry om man säger så.Puss!

    ReplyDelete
  3. Haha ja, it better be the first thing you do! Första du lär tänka på liksom "ÅH shit fan måste skriva ett inlägg innan jag börjar krysta!"........ not. ;) God jul pårej, och gott nytt år! Vi får väl se om det blir en liten 2011bebis eller 2010!

    ReplyDelete