Saturday, May 14, 2011

Hahahahaha!

Anonymous said...

Ok, mammor är säkert stolta över sina barn, men vad jag inte förstår är att de ska berätta om ungarna oavbrutet. Ingen förutom möjligtvis närmaste släkten är intresserad av första ordet, första stegen, hur gulligt det är när ungen gör ditten & datten, osv. Det är tabu att erkänna detta för att man "måste" tycka om barn, men ledsen att göra dig och andra mammor besvikna, men ert barntjat är bara jobbigt och oftast ointressant. Ni mammor borde skaffa er ett liv och inte bara leva genom era barn.

Nora said...

Hahahaha!Du får ursäkta,men fan vad patetisk du är som tar dig tid att skriva en så lång och så noga genomtänkt kommentar till en person du inte känner vars blogg är jätteliten och enbart är en personlig dagbok där jag skriver ner vissa delar ur mitt liv!Max fem besökare.Stackars dig som inte får uppleva den kärleken som jag får!Att ha barn är helt fantastiskt.Jag lever inte genom dem men jag kan absolut säga att de berikar mitt liv och den person jag är,varje dag.Tack och hejdå!..P.S Om du kände mig,så skulle du också veta vilken ÅNGEST jag har över att jag aldrig någonsin skrivit ner några ord angående mina barns utveckling.Ingen bebisbok eller någonting.Hahahaha så din kommentar är så jävla klockrent fett fel som den kan bli!Grattis till hjärndöden babe,dålig självkänsla du måste ha,stackare. :)

3 comments:

  1. Hahahah förstår inte människor ibland. Om det nu är så jävla störande så: VARFÖR LÄSER DU DÅ?! Herregud, haha. Nästan som att vissa GILLAR att utsätta sig själva för irriterande saker... Anonymt dessutom. Man kan ju inte göra annat än att bli lite glad ändå :D

    ReplyDelete
  2. Ja,jag fick lite moderskänslor nästan!Känns liksom som en liten ynklig människa sitter där med sin anonyma alibi och horar framför datorn i smyg haha...Man vill bara ta hand om den lilla människan..Dock har jag inget emot att man outar sitt egna namn med tillhörande åsikt!Det är bara de anonyma som är slajmiga...

    ReplyDelete
  3. Sedan är det ju så himla kul att personen skriver att det är " tabu " att säga att man ogillar barn.Tycker jag inte alls haha!Det är helt lunga att säga att man inte gillar barn till mig.Dock så skriver jag ju enbart om mitt egna liv,som mamma till två barn.Och vem som helst som har två barn vet att det tar ens hela liv!Så ja.Mina barn är mitt liv.Och det är jag förbannat stolt över. :)

    ReplyDelete