Sunday, June 27, 2010

Gårdagen,a busy day!

Oh my.

Mamma kom i fredagskväll.På lördagmorgonen tuffade vi iväg till York för ett par bankärenden innan vi åkte vidare till Leeds och Ikea.Borde ha lärt mig vid det här laget att ALLT tar så mycket längre tid med bebis.Glömde blöjor,köpte blöjor.Glömde wipes,köpte wipes.Jag fick lågt blodsocker och var tvungen att köpa mat och bla bla bla.So on.
Tillslut kom vi i alla fall iväg till Ikea.Heaven on earth.I alla fall om man har stålar.Har alltid drömt om att skrida in på Ikea med 20.000 på fickan å bara plocka plocka plocka,precis ALLT som man vill ha.Mmmm.Denna gång låg dock fokus på att köpa midsommarmat och ett par presenter till Lughan som fyller år 17 Juli.Hela ett år.Stora älskade grabben.
Mormor hade skickat med lite födelsedagspengar till L,så jag köpte en liten barnspis till honom.Så himla fin.Han äskar att pyssla med en liknande på förskolan vi går till på onsdagar.Köpte även ett par små kastruller till honom och ett par vuxen köksredskaper till oss!Finfint!

Ikea har fått in så himla mycket fint.Brukar nästan aldrig hitta mattor som jag verkligen tycker om,men de har fått in jättemycket fint,verkligen rekommenderat att ta sig en titt.

Sen blev det förstås sillköp och kaviar,knäckebröd,marabou,sylt,köttbullar,gräddsås!
När vi kom hem igen hade vi en liten midsommarfest med ekologiska snaps!Hur mysigt som helst!

Idag har vi bara tagit det lugnt.Städat huset och tittat på fotboll.Ja,så nu är England ute då.Tråkigt.De gjorde ett mål ganska tidigt i matchen som inte godkändes eftersom att domaren inte såg ordentligt.Förstår inte hur det kan hända!Inom tennis t.ex har de jätte avancerad teknik för att kolla bollen på linjen,förstår inte varför de inte uttnyttjar det inom fotboll.ALLA såg att bollen var inne,förutom domaren.Och hans ord är ju lag.Slut på din karriär ditt lilla svin säger jag bara.Fyfy din lilla skitkorv.

Jaja.Som sagt jag har ju chips i alla fall ;-).Och sååå fint väder.Ska ta en kaffe med mamma i solen nu!!Passar på medan lillskiten sover.

Puss!!

No comments:

Post a Comment