Wednesday, May 9, 2012

Antagligen den mest korkade människan i världen.

Är jag! .... Jag har nämligen insett att jag, Noris, är den sista personen i universum som inte har använt mig av korrekt grammatik när jag skriver. Om man scrollar ner bland inläggen så ser man att jag inte använder mig av mellanrum efter punkt, komma, utropstecken o.s.v.. Varför har jag inte gjort det tidigare? Varför har jag själv inte märkt något, jag som läser så mycket? Jag är en bokmal av rang och har alltid ägnat mig åt att skriva. Och varför har ingen sagt till? Haha. Kul. Får lära om. Känns helt ovant, det stör mitt FLOW!!! ;-) ... Men alltså, allvarligt. Vem som helst skriver korrekt, har ögnat genom hela min FB, min blogg, t.o.m de av mina vänner med dyslexi a la extreme har fattat grejen. Det är tydligen något man inte ens ska tänka på, man ska bara göra det? Vafan. Skjut mig. Varför, varför, varför, har jag inte märkt något? Och är det för sent att lära en gammal hund att sitta? Är det nu som det är läge att skylla på den waldorfutbildning jag har i bagaget? ... Jag har helt enkelt aldrig skrivit på dator förut, innan Lughán kom med tillhörande mammaledighet så har jag aldrig sysslat med datorer. Men det känns ändå som en jäkligt krass ursäkt, då jag har läst böcker och tidningar hela mitt liv. Nä,det finns inga ursäkter för detta, fyyyyyyyyy.

2 comments:

  1. Hahaha det har faktiskt jag noterat ett flertal gånger men har tänkt att det är din style liksom, your virtual swaaaaag ;-)

    ReplyDelete
  2. Hhahahaha. So I get away with it since I'm so cool menar du?? Virtual swag borde vara godkänt alltså. Säger att det är för konsten... Men allvarligt. Helt sjuuuukt hur jag har kunnat missa det, helt sinnes.

    ReplyDelete