Thursday, December 31, 2009

THIS YEARS LOVING .t o r s d a g.

Antagligen sista inlägget jag skriver för i år.

2009 har varit ett känslornas år
Mirakel har skett i form av min underbara son som föddes,och kärleken till Tom,mitt allt,har växt sig starkare trots vi båda är två människor som är fyllda av både komplexa motsatser,över-dimensionerad hjärte-värk och komplicerade själa-anlag.

Vi har funnit en plats i allt kaos där vi orkar mötas och jag älskar honom så oändligt på ett väldigt självklart sätt.Som om det alltid hade varit han och jag.Vi bygger oss ett liv tillsammans jag och Tom.Det är väldigt fint.Så 2009 har varit en väldigt viktig bygg-kloss i vårt family-making då vi båda har fått uppleva den stora gåvan att bli förälder.För det är jag så stolt att jag spricker.

2009 har också varit året då jag fått möta självständigheten i vitögat och tagit tag i mitt liv på ett helt annat sätt.2009 har varit året då min kropp svek mig,men värst var den mentala biten .2009 har varit fyllt av skuld att inte vara hos min familj hemma i Sverige,och inte funnits till för mitt barn efter förlossningen.

2009 har varit året då jag för första gången i mitt liv verkligen trodde att jag skulle dö,utom min kontroll.2009-året då jag badade i mitt egna blod och älskade så hjärtat höll på att brista.året då jag för första gången fann någon slags balans när det gäller maten.Jag har ätit allt,det har varit befriande.Har varken över ätit eller under ätit,det har varit fint.
Jag har aldrig tidigare varit så ensam som detta året.Jag har mött ensam-vargen inom mig.Insett att jag måste bli vän med mig själv,annars funkar inte riktigt livet.
Och jag vill att det ska funka.
Jag har för första gången i mitt liv inte haft en konversation med en vän på 8 månader.Det är väldigt lång tid,nästan sjukligt fel.Men kanske någonstans nyttigt.

Jag har saknat människorna.

Jag har aldrig tidigare varit så arg som jag har varit detta året heller.Jag har varit så jävla förbannad.Och jag som alltid varit alldeles för snäll.Det var som om något smällde tillslut och jag ville bara skrika-"Fuck you cunts"-till alla människor jag mötte.

Min framtid här i England är oviss.jag har ingen aning om vad 2010 kommer att bära med sig.

Tänk,stanna upp.Är det inte underbart att vi lever?
Vill inte vara klyschig men du kanske förstår vad jag menar.Livet är dyrbart,sårbart,känsligt.Lätt att blåsa ut.

Under 2010 vill jag inte uppleva att mitt liv,min tid is slipping through my fingers.
Jag har en stor hunger efter att andas varje andetag som om det vore det sista.
Tack du underbara,förjävliga liv.

Vi har hela världen inför våra fötter.

Jag har aldrig tidigare haft så lite pengar eller så total brist på mat som år 2009,

Tänk att jag trots det,aldrig känt mig så rik.

Mina sista ord för detta år är:
'The universe is not twice given'
-.Ta hand om varandra och vår planet.-

All Kärlek
Och Gott Nytt År!

No comments:

Post a Comment