Sunday, January 2, 2011

Mamma och kära syster här!

Vilken dag!Mamma och syster A kom vid tvåtiden,och sedan har tiden bara sagt svisch!Hur snabbt som helst har dagen gått,hann knappt laga middag till L i tid hehe.Nudlar blev det för oss andra senare på kvällen,som dessutom mamma hade tagit med sig från Sverige haha.Inte det mest gästvänliga huset i matväg såhär i sluttampen av graviditeten ;-).Och A fick sova på soffan också hihi,hoppas att hon var såpass trött att hon somnade i alla fall stackaren!

L blev alldeles till sig av lycka.Först var han bly förstås men snart hade han vant sig vid momlingen och moster.Hjärtat blir så otroligt varmt av att se honom med sin släkt.Det är han ju inte bortskämd med direkt!Ska verkligen ta vara på de dagar vi har tillsammans nu.

Jag har varit så himla trött idag,efter boxningsmatchen mellan mig och bebis igårnatt och ett tidigt uppvaknande imorse med älskade L så kändes både kropp och knopp som gröt.

Är så fruktansvärt sugen på rå blomkål ahh galet!Ingenting hemma har vi heller,så det får väl bli ett par sockerärtor istället hehe.

Imorgon ör det säsongspremiär för Familjen Annorlunda hemma i Sverige.Hoppas att tv4 tillåter mig att se det igen online.Älskar det programmet :-D,otroligt fina familjer.

Nu dags för säng och kanske hinner jag med lite bok innan lampan släcks!

Kärlek!

No comments:

Post a Comment