Tuesday, January 4, 2011

....

Tom har precis fått upp poolen i vardagsrummet.Herre min get vilken bjässe!Riktigt stor och djup och skön ser den ut att vara.Hoppas att bebis i magen förstår det lilla tecknet och beslutar sig för att,"nu är det dags".Bärjar bli nervös nu.Tiden har gått så himla snabbt under den här graviditeten.Tänk att mitt datum snart kommer upp.På lördag.Konstigt,stort.Gonna be a mama for a second time likom.Lilla jag.Vet att det kommer bli alldeles underbart.

Idag har varit en fin dag,skönt att ha mamma och syster A här.Underbart att se L med sin svenska familj!Momlingen och moslingen.

Gick på promenad in till stan och shoppade blöjor och ett par basplagg.Läste för L.Han vill sjunga "Imse vimse" hela tiden.Han älskar den sången.Han är nog det mest gudomliga i hela världen,där han sitter med sina änglalockar och sina små fingrar och ljusa röst som nynnar."Upp stiger solen" och hela hans själ lyser upp,ansiktet skiner.Händerna upp i taket,känner på luften,försiktigt.Känner på livet.

1 comment:

  1. Riktigt spännande! Och en sån annorlunda förlossning du kommer få, men säkert alldeles underbar! Mina tankar till er! :)

    Kram!

    ReplyDelete