Monday, August 23, 2010

Jag bara rullar fram

Dagarna virvlar och den ofrivilliga bloggpausen har nått sitt slut.Saknar att fnula med tangenterna.

Nästan en månad utan ord.Så känns det i alla fall,men säkert inte mer än ett par veckor.
Mycket har hänt och mycket är påväg att hända.Kom hem från Devon för en vecka sedan.Den 18 Aug fyllde Tom 26 år och jag gav honom en ekologisk svensk yxa som kostade skjortan.
Tänkte att det var en väldigt romantik gåva.Jag menar man måste ju verkligen lita på one another om man ger varandra knivskarpa föremål i present mitt ute i ingenstans.Hoppas på att få behålla livhanken.Men T blev GLAD i alla fall.Riktigt glad,och det var fint.Det kan ju vara riktigt klurigt det där med presenter till sin man haha,med tre systrar har jag INGEN erfarenhet av vad man ska ge.

Mamma har idag bokat biljetter til mig och lullebullen att åka till Sverige den 10 September.Två veckor stannar vi.Det ska bli underbart,men också tufft att vara utan Tom.Vi har liksom växt ihop.Men mest smärtar det att se L utan Tom.De har världens finaste relation och jag blir som ett bölande jehu när de är utan varandra.L klarar sig,det vet jag.Men jag blir helt till mig av oro och försöker förklara för bebben att "pappa har inte lämnat oss blablabla."

Men fint ska det bli.Med eller utan man!


PUSS!

1 comment:

  1. Hmm kanske ska ta tåget till stockholm? Vore så roligt att träffa dig och din familj. Vi kan väl se vad det blir ngt, hör av till Eva om det skulle vara så att vi dyker upp i storstaden :D
    Kram

    ReplyDelete