Thursday, June 2, 2011

Penishuvud

Alltså.Dickheads.

Vaför,jag upprepar,VARFÖR????utsätter ja mig för patetiska diskussioner angående förlossningar etc..Kan absolut inte vara bra för blodtrycket eller hjärtat...


En kvinna säger "Jag hade en oerhört traumatisk förlossning,mår så dåligt bla bla bla"

Då är det så jääääävla många som ba får en sånt begär efter att skriva om sin heeeelt fantastiska förlossning som gick på tre timmar utan smärtlindring bla bla bla..
Ingen pepp.Ingen "Åh vad jobbigt för dig"..Ingenting sånt bara
"Jaaag minsann,lilla jaaaag,underbara jag hade en så jävla fin förloooossniiing..Mmmmmmmmmmmmmmm"

Nummer fucking 1,right.

Anledningen till ingen smärtlindring under förlossningen är för att den var så straight forward och gick så snabbt och enkelt.Come again när du upplever RIKTIG förlossningstrauma...

En tjej skrev en gång."Födde barn på en å en halv timma utan smärtlindring,hejja alla kvinnor som klarat det"...

Fattar ingen hur KORKAT detta uttalande är?Hallå världen,reagerar ingen?
Hur fruktansvärt trångsynt,respektlöst,naivt och sjuka dem orden är.Som om du hade ett val liksom.Kommer det som en suprise eller att man ibland inte har ett val under en förlossning?Att död faktiskt är närmre för vissa än andra.Tror att det är många kvinnor som har velat spola tillbaka tiden innan den där läkaren tog tången mellan benen och DROG ut barnet mellan deras särade ben.Hejja alla kvinnor som överlever det som är svårt.Heja alla kvinnor som fortfarande lider av sjuka minnen,mardrömmar varje natt.Heja alla kvinnor som orkar att vara mammor och att knyta an till sitt barn när man har gått igenom helvetet.


Jag är medlem i Birth Trauma Association på Facebook.Kvinnor som har lidit så jävla mycket..

Här kommer en liten suprise för er jävla trångsynta penishuvuden...

Anledningen till att DU inte upplevde förlossningen som jobbig,var antagligen för att inte DU hade en jobbig,traumatisk förlossning.Varje förlossning är unik.VARJE förlossning är unik.Det kan hända SJUKA saker under en förlossningen.

Kan folk inte peppa den kvinna som har haft det svårt istället för att köra upp i nyllet
"Hur underbar upplevelse det var och hur gärna man skulle göra det igen,vad konstigt att du inte vill ha fler barn bla bla bla"...

Då hade du TUR.Inget att slå sig på bröstet för och malla sig.Du hade tur.Inget annat.

Ointelligens.

Och det värsta.Ingen ide att brusa upp sig,för idioter kommer aldrig att förstå.Aldrig att förstå.Aldrig att förstå hur det är att uppleva den andra sidan.

Nej.Tack Gud och hela jävla härligheten för att jag har legat i alla de där ambulanserna och operationsborden och undersökningsrummen.Så att jag vet åtminstone en mini-bråkdel av hur svårt vissa har det.

Skäms på er.

Loggar ut.

1 comment:

  1. Where did you hear the term 'dickhead'??!!
    I'm concerned that its becoming them and us about childbirth...everyone's birth is different and how each person processes that equally valid. I had 2 vaginal births - both after 24 hour+ labours, one with intervention and the other without but after me crashing with blood pressure failing.....both my children and me would have died each time.....everyone has a story to tell - is the issue more people's lack of compassion?
    Where did you hear dickhead?!! ha ha Love to you

    ReplyDelete