Sunday, June 12, 2011

KVINNLIGHETENS ANSIKTE

Published with Blogger-droid v1.7.0

En sak som jag tänkte på,är att kvinnor alltid ska döma varandra.Jag är inte välkommen på de flesta sidor och forum som handlar om "Natural Parenting" eftersom att jag haft akutsnitt.Ja,det är sant!!!Trots att jag ammar,samsover,hade hemmaförlossning är steiner,äter enbart vegetariskt ekologiskt,använder bärsjal, o.s.v,o.s.v.

De anser att ALLA kan föda naturligt.Bara de vill.Att kvinnor väljer kejsarsnitt av rädsla

På Birth Trauma Association är jag mer än välkommen..
De anser nämligen att INGEN kvinna har en positiv förlossningsupplevelse.Att de som påstår att de haft det underbart lever i förnekelse...En rosa,falsk bubbla...
Att alla kvinnor EGENTLIGEN är skiträdda....

..He he he..

Här kommer Nora med sanningen!!!!!

Så här är det,va:Vissa föder barn jättelätt,jätteskönt,underbart.Precis som de vill ha det,och föreställt sig,får dem.En underbar upplevelse helt enkelt!Vilken Lycka!!!

För vissa personer,jag inkluderad,uppstår allvarliga komplikationer under en förlossning och utan dagens teknik skulle vi inte överleva..

Det är bara så.Varken mer eller mindre.Sådant är livet.Man kan bestämma mycket,men inte allt.Man kan inte bestämma om man drabbas av akutsnitt eller cancer.

Sådant är livet.Orättvist väldigt ofta.
Vältränade löpare får hjärtattack när de är ute och springer,
fetmagubben som bara äter McDonalds kanske lever till 90.

Jag har väldigt höga odds att ha komplikationsfria graviditeter och förlossningar.Jag är ung,frisk,relativt vältränad,äter bra,röker inte.Är stark.Men det finns inga sådana garantier i livet.Du om aldrig rökt en cigarett,kan drabbas av lungcancer.

Vet hur många feta,riktigt feta,ohälsosamma,rökande,kvinnor här i England som fött barn som om de klämde ut en lös bajskorv.

Så ibland blir jag bara så TRÖTT på att folk vill överanalysera hela tiden.

Det är bara så att vissa har det lätt,och andra inte.Man kan inte värdera en annan människa utifrån hur den har fött.Det är väl lika irrationellt som att värdera en annan människa efter storlek på näsa eller hudfärg..The end.1 comment:

  1. True true..blir så ilsk nar jag laser om en bekant som ar gravid o laser om hur hon planerar att foda "naturligt"och vill undvika mediciner under forlossningen o det kan hon bara hon ar tillrackligt "koncentrerad".da onskar jag en reality check, blir så frustrerad!!! Jag ar helt overtygad att man inte kan planera sin forlossning. Blir det som man tankt ar det ren jakla TUR. Tar det så personligt o vill skaka om liksom hallå vilken illusion. De ar ofta kvinnor som får mig att må så dåligt..forlossning, det ar på liv o dod.så har det ju alltid varit. Ar tacksam for mitt snitt. Annars hade nån av oss inte varit har.

    ReplyDelete