Friday, April 27, 2012

Vatten,ååååh vatten.

Ja,stackars lilla York är minsann översvänmat!Vatten överallt..Det var räddningsbilar hit och dit som ville köra mig och barnen genom det värsta hehe.Men nej,nej."I'm a heeeero on a nappy mission" sa jag,å så plöjde vi igenom skiten.Blöjor ska köpas,blöjor köptes.Nu har båda barnen promenerat,slagits,läst bok,bajsat,ätit pizza,och nu chillar vi.Lughán vägrade regnkläder och gummistövlar,och ibland orkar jag inte ta kampen.Så jag sa:"Okej,fine"..Efter bara ett par meter hade han hoppat järnet i en pöl fylld av gyttja och vadat i vatten upp till knäna..Då tittade han på mig och sa "Lughán blöt,mamma gå hem,hämta wipe"...Våtservett alltså.Nejdu lilla gubben,nu får du allt gå omkring med blöta brallor,sa jag.Så fortsatte vi gå ;-)..Grym mamma :D

Uma är lite tröttisgalen,men vägrar att sova.Försöker droga henne med varm mjölk,i förhoppningen om att hon ska somna,men det blir nog inte så...Det är en dokumentär som jag vill se,men det får vänta till ikväll.

Glömde köpa "bakingridienser"

Det har varit himla dåligt med kommentarer här ett tag och jag vet varför:1)För att jag suger på att uppdatera.Att ha blogg kräver egentligen att man ska vara en lojal bloggare som ser till att uppdatera,med bilder och så.Så att man som läsare får förtroende för den som skriver.Och jag är ju inte så bra på sådana där saker.Skriver när det faller sig in/när jag har tid.Anledning nr.2)För att jag är urusel på att svara!Det ekar ju liksom tomt om folk tar sig tid att skriva en rad och så får man inget svar.Jag blir så himla låst när folk visar uppskattning.Säger någon "Åh vad fint"-så blir jag starstruck och förstummad och förlammad.Och får prestationsångest..Ni vet jag lever ju ett väldigt isolerat liv så jag vet inte hur man kommunicerar längre hehe.Men jag ska bli bättre.Skriv en rad och säg hej om ni har tid någon gång,så svarar jag! :) Kram!5 comments:

 1. Och jag läser och läser och bara njuter av det du skriver. Det är helt otroligt hur fint och ömsint du fångar mammalivets alla små ups and downs.
  Jag läser alltid dina texter med ett leende och med en stor beundran för dig som skriver dom.
  Jag kan liksom inte ens få ner på skrift hur fantastiskt jag tycker din blogg är!! Hur fantastisk DU är som ju skriver alla små och stora ord... Det är bara helt enkelt magiskt!
  Sådetså.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh Sunniva :)Usch blir helt tårögd här <3 Vilka fina,fina ord.TACK! <3

   Delete
 2. Hallå du fina mor. Är dålig på att kommentera jag med eftersom jag istället skriver på din wall för det är läääättare ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe. <3 Jag älskar min trogna skara fanz med dig i spetsen ;-) Kärlek till dig!

   Delete
 3. Även om jag inte kommenterar så är jag alltid inne och kollar om det finns nåt nytt varje morgon ;)
  /Katrine

  ReplyDelete