Thursday, August 11, 2011

Det är bara regn hos mig.

Herregud vad det regnar.Det känns som om det har regnat hela sommaren,här i England.Lika bra att det kan bli höst nu,så att man får en ursäkt att tassa omkring i raggsockor och långkofta,med tända ljus och stora koppar med te utan att det känns konstigt...Det tar emot att göra det i Augusti,liksom.Envisas med shortsen trots att regnet och vinden piskar små frusna kroppar.Tjocka amerikaner ser förvirrade ut i blåsten,och japanerna med kamerorna posar under träden med solglasögon medan åskan går.Stackars turister.Måste köpa gummistövlar till L,hittills har han inte kunnat ha det.Han har likadana fötter som jag,knubbiga ankfötter,med höga vrister.Sådär så att man inte kommer i några skor,man fastnar på väggen ner,så att säga.Fast han har längre tår än vad jag har,redan.Mina tår är så himla korta att de nästan inte räknas som tår.Mer som små klumpiga vårtor av brosk som sticker ut där nere hehe.Lilltån är bara som en liten krok.L har redan längre tår än vad jag har,och han är två år.Say what,liksom.

Var i stan igår och tog passfoto till Uma,fett gullig är hon.Min lilla tjocka prinskorv.Hon hade precis vaknat,och placerades i ett sterilt,vitt rum i en liten sittställning,med strålkastare och kameragrejjs runt hela henne.Hon satt där helt chockad,med ögon stora som planeter."Vad i helvete is going on,morsan.."...Skönt att ha det gjort iallafall,nu ska formulären fyllas i för att skickas iväg,så att jag får passet,äntligen.Ska boka biljetter till Sverige,snart,snart.Biljetter till mig och barnen.Det ska bli såååå skönt.Sjukt jobbigt att flyga ensam med två små kottar,varav en tvååring som gillar att rymma,och en sjumånaders med hysteriska panikattacker.Men.Det är bara att leva sig igenom det.Det är det som är så himla coolt med att vara mamma,det kommer så många situationer som man bara måste ö v e r l e v a.Sen så blir man jättecool och sansad när det gäller de flesta knäppa situationer,man är ju så van.Bara att bita ihop och se glad ut.Yes!

Nu ska jag städa rummet eftersom att BÅDA barnen sover.Så himla tajmat ju!Jag är helt slut efter ännu en natt av maraton-amning..Urkburk.

L ramlade ner från fotöljen imorse förresten.Vet inte vad han hade för sig,men plötsligt flög han genom luften,gjorde en kullerbytta och slog i huvudet och ansiktet på en bok.Suck.Arnika fram.Stackars liten.Jag är ett våp när barnen gör illa sig.Inte så att jag visar det,förstås,men inne rasar jag av ledsenhet.Vill inte att du ska ha ont,min pojke.Min allra finaste Du.


1 comment:

  1. Åhhhh Nora kommer till sverige! :D Skulle så gärna vilja träffa dig och barnen, på en kaffe i solen i någon mysig park! :D

    ReplyDelete