Wednesday, September 29, 2010

Gud och regn och bebis och kärlek

Jag har pajjat internet grejjen.
Den där saken man sticker in så att det kopplar,du vet.
Faen,suck my tits känner jag.Hankar mig fram enarmat över tangenterna,med den andra försöker jag febrilt hålla den i någon vinkel där det fortfarande connectar.
Den är böjd och trumpen,internet mojjängen.
Less och nött.Litegranna som jag,idag.Det regnar.
Gud kräks vatten,eller kanske kaskad spyor av white russian från gårdagens vodka fest han hade i himlen.

Tycker om att tänka så.Att Gud också felar.Tycker mycket om tanken på en Gud som också svär när toalett pappret är slut.En Gud som är helig,varm och mänskligt felande.Händer stora och trygga nog att sova i,hjärta varmt och gott,ett sinne likt en mad man,bisarra ideer om livet och döden som han delar med sig av om natten då vi dricker rödvin,glas på glas.En Gud som håller mig i handen och skrattar tillsammans med mig.
Skrattar åt livets missöden tills vi blir hesa.Du och jag guden,my man.

Förkunnade en gång Jesus som mitt livs kärlek när jag var kanske elva år.Han är varm.

Annars då?
Det vankas små stekta quorn korvar till middag,L har somnat i en konstig mjuk ställning i soffan.Vi kollade på Moulin Rouge.Jag stortjöt och han somnade.Min fina vän,min son.

Det är så himla vacker att lära känna denna lilla mini person.Långa samtal på främmande språk varje dag.Det är mycket han undrar över,lägger huvudet på sned och höjjer ögonbrynen.Suckar åt sin dumma mamma som inte svarar rätt på frågan.Lägger sin trubbiga lilla hand mot min kind och pussar mig lätt på munnen."jag tycker om dig mamma".

Och jag älskar dig.Älskade lilla degklump,varma lilla stump.Mamma älskar dig.

No comments:

Post a Comment